All_Products_Footprim_About_us

За нас

Проблеми с кожата на краката? Те могат да възникнат вследствие от различни причини, някой от които са: суха и раздразнена кожа, затруднено кръвообръщение, диабет, застоял начин на живот или точно обратното – активен спорт и претоварване. Без значение от произхода им, ние знаем колко са неприятни!

С една малка стъпка в ежедневната грижа, дискомфортът и неловките моменти могат да останат в миналото. За да бъдат краката здрави и красиви всеки ден, Footprim предлага продукти, решаващи най-често срещаните проблеми. Нужни са съвсем малко усилия, за да се постигне нужният резултат.

Продуктите Footprim работят с ефективна комбинация от специално подбрани съставки и натурални екстракти и масла. Всяка формула е внимателно съобразена с нуждите на кожата, страдаща от даден проблем. Чрез глицетина, ланолина, алантоина и 25% уреа, кожата е подхранена и възстановена. Екстрактите от чаено дърво, невен, лайка, бодлив залист и маслата от мента и лавандула осигуряват натурална грижа. Това са само част от съставките, за повече информация можете да прочетете описанието на всеки продукт.

За да бъде качеството гарантирано, продуктите на Footprim са дерматологично тествани. Тези, които са подходящи за диабетици са обявени на лицето на опаковката, чрез този знак:

Diabetic FriendlyВсички продукти са лесни и приятни за употреба. Разумно и ефективно решение за всеки ден.